Currencies: 

★★★★★


Forside -> Shipping & Returns

Shipping & Returns

Vores politik er at kæmpe med tilfredshed. Vi tilbyder en omfattende politik. noget at komme tilbage til at diskutere dette emne, så kontakt os.

forandring
Kvalitet spørgsmål
Denne mængde af det valgte produkt farve (fra datoen for modtagelse af produktet), og igen i 30 dage, og kan ikke overføres til de følgende betingelser. Du er nødt til at se os i emballering af det oprindelige produkt (du betaler for levering). Produkt (der skal anvendes, ikke at forlade banen). Når tingene, hvis vi er i god form, bruger vi nogle nye ændringer, og sende den til dig. Vi sender dig de mulige omkostninger, behovet for at ændre produktet. Venligst rydde første backup, supplymentary konkurrerende projekter transportomkostningerne og forandre. Efter betaling, vil vi sende dig at erstatte.

Kvalitet spørgsmål
Kvaliteten af ​​produktet viser sig at være udskiftet, og - dette er ikke et problem (en af ​​grundene til eller forberedt i tilfælde af ydre skader) (produkt) i 30 dage, derefter. Du er nødt til at se os i emballering af det oprindelige produkt (du betaler for levering). Vi er i god stand, hvis tingene bliver ændret, vil vi sende dig. Vi vil betale for det regionale, fordi vi i stedet sendes til produktet. (Bemærk: Dette er arbejdet med kvalitetskontrol, så det er sårbar over for ydre skader, reparation, og den endelige beslutning af personlige grunde eller for at købe produkter fra de spiller af denne kvalitet problem, hvis han eller undgå skader på fri lag ikke ændrer sig ..)

Back
Copyright @2019 www.ateliercookia.com Alle rettigheder forbeholdes 2017 Sko,mænds sko,Herre sportssko
kontakt os , privatliv , Levering